toffe websites

website, webshop, applicatie, alles op maat

Als echte WordPress specialist bouwen wij onderscheidende websites. Altijd doeltreffend en passend bij jouw bedrijf, dienst en/of product. Daarbij adviseren wij je graag over een breed scala aan mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een webshop of (maatwerk) koppelingen met andere applicaties of websites.

Als ervaren webdesign bureau bedenken wij altijd unieke concepten en ontwikkelen wij websites met een heldere navigatie en een duidelijke informatiestroom. En omdat elke klant andere wensen en doelen heeft, geloven wij alleen in maatwerk oplossingen.

En ook voor je hosting, domeinregistratie of bijvoorbeeld een Mailchimp nieuwsbrief kun je bij ons terecht! Hoe handig is dat?!

Responsive Design

Al onze websites zijn 'responsive'. Jouw website wordt dus goed getoond op zowel desktop, tablet als op mobiele telefoons.

Optimaal vindbaar

Wij bouwen jouw website met perfecte code. Hierdoor is de website sneller én beter vindbaar. Om de statistieken te kunnen bekijken stellen wij Analytics in.

Zelf aanpasbaar

Met WordPress, het meest gebruikte CMS ter wereld, kun jij je website op elk moment zelf aanpassen en onderhouden.

hosting en updates

Jouw website wordt gehost op onze eigen servers. Wij zorgen voor het doorvoeren van back-ups en updates. Handig toch?!

SSL-certificaat

Je website wordt beveiligd met een SSL-certificaat. Gegevens die via de website uitgewisseld worden zijn beveiligd en de website is beter vindbaar.

ontwerp op maat

Elke klant heeft andere wensen en doelen, daarom geloven wij alleen in maatwerk oplossingen. Wij creëren graag jouw unieke website!

Een unieke website of webshop nodig?

Wij maken graag kennis met je om jouw wensen te bespreken!