dit zijn wij

creatieve reclamemakers

ComSi is jouw adres voor reclame- en webdiensten. Onze missie is om jouw bedrijf, dienst of product sterk in de markt te zetten. 

Wij combineren creativiteit met technologie. Van een responsive website tot een boeiende reclamecampagne. Door onze vooruitstrevende aanpak en brede kennis maken wij al 17 jaar innovatieve uitingen die scoren. ComSi werkt vanuit Emmeloord voor grote en kleine opdrachtgevers aan uiteenlopende opdrachten. 

ons team

Maaike Wolf

directeur & vormgever

Poldermeisje in hart en nieren, geboren en getogen in Emmeloord. 
Ik ben hyperactief en een echt ochtendmens, regelmatig sta ik al voor 6 uur achter mijn bureau. 

Liefhebber van wandelen en hardlopen, ook ben ik niet vies van een uitdagende obstacle run. Ontspannen doe ik graag met een legpuzzel, in mijn tuin of achter het fornuis. 

Het is niet aan me te zien, maar mijn guilty pleasures zijn  (stinkende) Franse kaasjes en (zwaar) speciaal bier, vooral een lekkere tripel of quadrupel. Mijn hart gaat ook sneller kloppen van strak design en ronkende motoren.

Wil je contact met mij of me volgen op diverse socials?
Klik op de icoontjes hieronder.

Linda

linda havelaar

vormgever

Tijdens mijn eerste autorijles kreeg ik te horen dat ik reed alsof ik op een trekker zat. Hoe kan het ook anders als je opgroeit op een boerderij? Nu kan ik nog steeds erg blij worden van de activiteit op de akkers in het voorjaar en de geuren die erbij horen. Een lange wandeling door een groene omgeving vind ik heerlijk! Of een rondje hardlopen over de polderwegen.

Stil zitten kan ik ook hoor, ik houd ervan om Scandinavische thrillers te lezen, per maand soms wel drie. 

Boodschappen doen is niets voor mij, maar strijken doe ik heel graag. Alle kleding uitgelijnd in de kast maakt mij net zo blij als een mooi uitgelijnd en passend ontwerp.

Tips voor goede boeken? Wil je contact of heb je een vraag?
Klik op een icoontje hieronder.

Ronald ter veen

frontend developer

Mij maak je blij met een goed getimede kop koffie, een verrassende film of een avondje gamen. Gewoon een willekeurige high-five doet het trouwens ook prima, vooral als het van een viervoeter is.

Ook al ben ik al heel lang ‘onderdeel van het interieur’ bij ComSi, toch probeer ik mij nog continu als techneut te versterken. En naast het antwoord op de altijd brandende vraag “hoe kan dit duidelijker, sneller, gemakkelijker?” ben altijd op zoek naar het perfecte plaatje voor websites, apps en andere tools.

Thuis ook. Daar komt alles samen in de vorm van een Smart Home die (naar eigen zeggen 👀) zelden ruzie oplevert en écht slim is. Hoe? Stuur mij een berichtje en ik praat je bij over de State of the Open Home! Andere vragen kunnen natuurlijk ook.

erik-jan de lange

developer

Mijn naam en klussen zijn woorden die vaak in één zin gebruikt worden. Waar geklust moeten worden ben ik, en daar waar ik ben, wordt geklust. Een tuin omploegen, gras leggen, een schuur bouwen of een compleet speeltoestel ontwerpen én bouwen? Ik ben van de partij! En wanneer ik niet aan het klussen ben, dan mag ik graag aan ‘de groene mat’ werken.

Kortom: stilzitten is niet mijn ding. Dat zou je niet zeggen met een zittend beroep, maar juist daarom zit ik thuis nooit stil. 

Naast het klussen heb ik nóg een hobby: ijs eten! Je mag mij altijd wakker maken voor een ijsje! Van simpele waterijsjes tot enorme sorbets met vers fruit.

ons live ontmoeten?

Kom bij ons langs in Emmeloord! We ontmoeten je graag.