Wij gaan verder als full service reclamebureau!

Jan van den Berg en Maaike Wolf voor het pand van RSH ICT Management op Urk
Jan van den Berg en Maaike Wolf voor het pand van RSH ICT Management op Urk

Wij specialiseren ons vanaf nu volledig in reclame en webdesign. Na dertien jaar brengen wij de afdeling systeembeheer bij RSH ICT Management op Urk onder. ComSi directeur Maaike Wolf legt uit: “Het is een bewuste keuze om onze focus op reclame en webdesign te leggen. Daar waar onze kracht ligt.”

De wereld van systeembeheer verandert zeer snel en is een vakgebied geworden dat niet meer bij ons bedrijf past. Daarom hebben we gezocht naar een betrouwbaar en gerenommeerd ICT bedrijf om onze klanten te ontzorgen. Die is gevonden in RSH ICT Management, een bedrijf met 25 jaar ervaring en negen gecertificeerde medewerkers.

RSH directeur Jan van den Berg: “Voor ons kwam dit op het juiste moment. Wij willen graag groeien in Emmeloord en grijpen deze kans met beide handen aan.”

Wolf en Van den Berg bezoeken deze weken de betreffende klanten om het mondeling toe te lichten. Van den Berg: “De persoonlijke aandacht die ComSi altijd voor haar klanten heeft, zetten wij graag voort.”
Wolf: “Het geeft rust dat het systeembeheer in goede handen is. Hierdoor kan onze energie en creativiteit volledig worden ingezet op ons talent: reclame en webdesign.“

Creatieve omdenkers

Bel (0527) 69 93 21 voor meer info of info@comsi.nl